Kreikkalaiset lihapullat a’la Villimies

720 g luomu karitsan jauhelihaa
n. 260 g fetajuustoa (Eridanous)
1 keltainen luomu chili
1 keltasipuli
4 luomu valkosipulinkynttä
16 cl valkoviiniä (Deep Roots Riesling Trocken 2014)
4 rkl kreikkalaista jugurttia
pari kourallista minttua, voit myös käyttää väinönputkea
pippuria myllystä
suolaa
voita


Valmistus

Kuullota silputut sipulit, sekä chili reilussa voissa ja sekoita kevyesti käsin jauhelihan joukkoon. Lisää sekaan valkoviini, kreikkalainen jugurtti, sekä mausta suolalla ja reilusti pippurilla. Lisää silputut mintut, sekä murskaa tai paloittele vielä feta joukkoon ja pyörittele käsissä isoja lihapullia. Paista reilussa voissa kohtuullisella lämmöllä hieman väriä ja kypsytä 225C asteisessa uunissa 10 minuuttia. Tarjoile uuniperunan ja valkosipulivoin kera.

 

–Villimies Tommi  Kangas

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s