Hieman villimpää makua douglaskuusesta kanalle, mutta voit käyttää myöskin kuusenkerkkiä, männynhavuja jne.
kananrintafile
chevre melusine-juustoa
luomu grillausmaustetta
kuminaa
kuusiöljyä (ohje täällä)
voita
pippuria
suolaa
Valmistus
Leikkaa kananrintafile keskeltä sivuille niin, että viet veitsen fileen lähes ulkolaitaan, levitä file ohueksi leikkeeksi. Hakkaa vielä lihanuijalla kevyesti file ohueksi ja mausta suolalla, pippurilla, kuminalla ja grillimausteella ja paista pihvi douglaskuusiöljyn ja voin sekoituksessa. Leikkaa chevre-juustoa n. 1 1/2 cm paksu viipale ja ruskista molemmilta puolilta. Tarjoile uunissa oliiviöljyssä kuumennettujen tomaattien ja sellerien, sekä uuden saon perunan kanssa. Lisää vielä pari suikaletta verigreippiä tuomaan happoja.
–Villimies Tommi Kangas