Kuusigraavattu lohi

Suomalainen Napue Gin on maailman parhaaksi Giniksi valittu ja aivan loistava maustamaan lohta yhdessä kuusenneulasten kanssa.

Giniä
kuusenhavuja
karkeaa merisuolaa
merilohta

Valmistus

Leikkaa lohesta sopivan kokoiset palat, mielellään 2 yhtäsuurta palasta, jotta voit laittaa ne päällekkäin. Nypi havuista neulaset irti ja laita ne kulhoon. Lisää kulhoon merisuolaa ja lorauta Giniä sen verran, että suola sekä neulaset kostuvat hyvin ja levitä seos lohen lihan päälle paksulti. Aseta toinenkin file lihapuoli alaspäin maustetun fileen päälle ja laita pussiin tai kippoon ilmatiiviisti. Anna maustua vähintään vuorokausi ja pyyhi neulaset talouspaperilla pois pinnalta.

–Villimies Tommi Kangas

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s