Villimiehen Voikukkapasta

Ainekset:

Pastaa (keitä ja suolaa, säästä vettä kastikkeeseen )

Tomaattikastike:

400g tomaattimurskaa

2-3 kynttä valkosipulia murskattuna

1 rkl voikukan kukintoa

1 rkl vartta kuivattuna murskana

pippuria myllystä

suolaa

voimakasta juustoa raasteena (emmental, gryere, parmesaani jne.)

73077954_10156927474877636_1554377294674395136_n.jpg

Kaada tomaattimurska paistinpannulle, sekä valkosipulit ja kuumenna porisevaksi.
Lisää voikukka ja mausta vielä reilusti pippurilla ja suolalla.
Lisää vielä pasta ja sopivasti vettä kattilasta, jotta kastikkeesta tulee hieman notkea.
Anna porista noin 5-10 minuuttia.
Lisää lautaselle ja ripottele päälle juustoraastetta.
72941438_10156927474572636_7819047125542502400_n
Voikukkapasta on erittäin nopea ja helppo tehdä ja sen maku on yllättävän hyvä ❤

Lisää voikukasta!

-Tommi Villimies Kangas

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s